În brațele Tale.

Doamne, îți aduci aminte de momentul când mi-ai turnat atâta bucurie în inimă și ploua cu găleata și mi-am scos sandalele din picioare și am început să dansez prin bălți? Îți aduci aminte că avusesem o zi grea și că mâinile mele erau obosite?

Îți aduci aminte de primele mele rugăciuni cu privire la copiii săraci? Știi că eram de vârsta copiilor săraci de care sunt acum înconjurată? Știi când mă rugam să le trimiți pe cineva care să le dea de mâncare și să-i primească să stea în casă?

Îți aduci aminte de covorul din camera pe care îl udam după ce încuiam ușa după mine pentru că mă durea pentru falimentele și păcatele mele?! Exact locul unde mă rugam să-i binecuvântezi pe cei care m-au rănit?

Doamne, îți aduci aminte de momentul când ți-am făcut provocarea primei minuni? Îți aduci aminte cât de repede ai răspuns? Și când ți-am spus că mă voi încrede în Tine dacă vei face pentru mine minuni? Le număr de atunci în fiecare zi și inima mea se umple cu recunoștință!

Doamne, îți aduci aminte de promisiunile pe care mi le-ai făcut și care încă nu s-au împlinit? Doamne, știu că într-o zi Tu îți vei aduce aminte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *