Timpul dintre final și început IV

Am învățat multe și despre așteptare. Dacă este ceva ce nu-mi place, este să aștept. Dar Dumnezeu mi-a schimbat atitudinea. Mi-a spus să văd această perioadă ca pe o binecuvântare. Iar El mi-a deschis ochii să o văd în acest mod.

Omenește vorbind, nouă oamenilor, așteptarea ni se pare o pierdere. Dumnezeu o vede ca pe o oportunitate. Știi, întotdeauna m-am întrebat ce se întâmplă în timpul dintre momentul când spunem rugăciunea și primim răspunsul. Răspunsul mi-a venit suav în minte: El lucrează. Scopul Lui nu este doar să ne dea un răspuns, căci aceasta nu i-ar arăta suficient credincioșia și suveranitatea. El face o metamorfoză în noi ca să putem accepta răspunsul și în  același timp să ne modeleze caracterul, să ne schimbe, căci El nu se mulțumește cu puțin.

Dumnezeu nu se grăbește privind nerăbdarea noastră, căci pe El nu-L presează timpul. De fapt nici nu-L interesează să se grăbească. Căile Lui și voia Lui sunt desăvârșite. Iar desăvârșirea ia timp…Cât de trist ar fi să ni se împlinească toate dorințele și să nu creem o relație cu Dătătorul. Cât de săraci am fi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *